Vanhempia turnaussääntöpohjia:

 

Sääntökirjan skenaariot turnauksissa

Nykyään turnaussääntöpaketissa on mukana enää LoME-kirjan skenaarioita, sääntökirjan skenaariot poistettiin, koska ne veivät turhaan tilaa. Näille saattaa kuitenkin olla aika-ajoin käyttöä, joten ne ovat nyt sijaan ne ovat nyt saatavissa erikseen.

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.6)

Viimeisin versio turnaussääntöpohjasta, joka perustuu Legions of Middle Earth – kirjan armeijanmuodostussääntöihin, skenaarioihin ja armeijalistoihin.

 

Lord of the Rings Army list errata (PDF)

Joissain lisäosissa (esim. Harad) olevissa armeijalistoissa on huomattavia eroja Legions of Middle Earth – kirjassa esitettyihin armeijalistoihin. Lisäksi LoME-kirjassa on lukuisia painovirheitä. Virallinen errata vastaa aihetta käsitteleviin kysymyksiin melko ympäripyöreästi tai ei ollenkaan, joten joitain selkeitäkin virheitä jää korjaamatta. Lisäksi nykyään uudet LOTR-julkaisut saavat säännöt White Dwarf -lehdissä, joten nämäkin muutokset on otettu huomioon tässä erratassa.

Tiedosto sisältää uudet julkaisut WD 363:ään asti.

 

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.5)

 Versio LOTR-turnaussäännöistä, joissa käytetään Legions of Middle Earth – kirjan armeijanmuodostussääntöjä, skenaariota ja armeijalistoja pohjana, ja vain muutokset niihin on listattuna. Tavoitteena oli saada entistä selkeämmät säännöt.

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.4)

 Versio LOTR-turnaussäännöistä, joissa käytetään Legions of Middle Earth – kirjaa pohjalla, mutta teemapisteet eivät määräydy suoraan LoME:n armeijalistojen mukaan. Mahdollistaa paremmin liittolaislistojen ja erikoisempien armeijoiden teon, ja muutenkin ulkoasua on selkeytetty.

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.3)

 Versio LOTR-turnaussäännöistä, joissa käytetään Legions of Middle Earth – kirjaa pohjalla. Teemapisteet määräytyvät sen mukaan, kuinka monesta LoME:n osiosta armeija on kasattu.

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.2)

 Viimeisimmät versiot LOTR-turnaussäännöistä, joissa ei käytetä Legions of Middle Earth – kirjaa pohjalla.  Säännöt eivät sisällä TTT-lisäosaa.

 

Turnaussääntöpohja (versio 1.1)

Vanhempi LOTR-turnaussääntöpohja. Ei sisällä FotN tai TTT –lisäosia. Teemataulokosta löytyy vielä liittolaissäännöt.

 

Paluu edelliselle sivulle.