Sääntökirjan skenaariot turnauksissa

 

Suositeltavat peliajat sääntökirjan skenaarioille turnauksissa ovat seuraavat:

 

Take and Hold:                                       2h

Relief Force:                                           1h 45min

Pitched Battle:                                        1h 45min

Cornered!:                                              1h 15min

 

Kaikki skenaariot pelataan 4’ x 4’ kokoisilla pöydillä. Lisäksi seuraavia tarkennuksia ja lisäyksiä käytetään:

 

Take and Hold

1: Jos pelaaja pelaa mumakilla, hän saa ennen pelin alkua pelaaja päättää, kuinka paljon Haradrim Warrioreja hänellä on mumakin kyydissä. Näille ei heitetä omaa Reinforcements-heittoa, vaan ne saapuvat mumakin mukana. Mumakilla ei voi vallata kohdetta, koska sen alusta ei mahdu kokonaan alueelle. Myös kyydissä oleva haradilaiset ovat liian kaukana vallatakseen kohdetta.

2: Sotakoneelle ja sen miehistölle ei heitetä erikseen noppaa, vaan yhden sotakoneen koko miehistö (mukaan lukien lisämiehistö, insinöörikapteenit jne.) tulee automaattisesti kentälle sotakoneen mukana. Kun sotakone saapuu, se pitää kantaa kentälle normaalien sääntöjen mukaan, ja koko miehistön on pysyteltävä 3” säteellä koneesta ensimmäisen vuoron ajan.

 

Pitched Battle

1: Peli pelataan siihen asti, kunnes toinen armeija pienenee kolmannekseen alkuperäisestä lukumäärästään (ei neljännekseen, kuten alkuperäisissä säännöissä).

2: Major Victory:n saavuttamiseen vaaditaan normaalien voittoehtojen lisäksi, että voittava armeija ei saa olla ”Broken”. Jos voittava armeija on ”Broken”, kyseessä on Minor Victory.

 

Cornered!

1: Pakenija lasketaan poistuneeksi kentältä, kun sen alusta ylettää kentän reunaan.

2: Gobliinien rumpu, sotakone tai osa sen miehistöä eivät voi olla pakenijoita. Seuraavaksi kallein miniatyyri on pakenija.

3:Jos pakenija on mumak, itse mumakiin tulleen vammat lasketaan. Howdahiin tai Commanderiin/Mahudiin tulleita vammoja ei lasketa.